Franta – Občasník malého ajťáka

Domény, Hosting, Cestování

Seznam 1.36M .CZ domen

Tak jsem si konecne udelal shopik na data 🙂 Nasel jsem reseni sellfy.com ktery dela presne co potrebuju az na jednu malou mouchu a to je API na upload/update novych produktu. Ale diky jednoduchymu klik sem, klik tam mam shop za minutu hotovej vcetne napojeni na Stripe. Nemalou duveru k nemu mam i diky tomu ze Stripe ho ma mezi doporucenyma.

Kazdopadne, tedy:

Na https://shop.nxd.cz/p/cz-domains-list-2021-03-12/ je k dispozici databáze většiny registrovaných CZ domén k 12.3.2021.

Databáze obsahuje čistý seznam 1.360.507 domén a jejich NSSETu v JSON formátu

Databáze se hodí pro různé research – ať již pro vlastní následný výzkum, tak i například pro vyhledání existujících konkurenčních domén obsahující určitý KW, nebo z pohledu ochrany práv i vyhledání domén obsahující Vaší TM.

Cena DB je: 50 USD

Na https://shop.nxd.cz/p/cz-domains-lis…ed-2021-03-12/ je pak k dispozici detailnější verze, která oproti výše uvedené obsahuje i datum registrace domény, datum expirace domény a registrátora domény.

Tato databáze se hodí nejen pro výše uvedené, ale také i pro systémy pracující s doménami k expiraci – ať již samotné přehledy, nebo odchyty domén, atd.

Cena DB je: 999 USD

Pro prvni 3 zajemce teto detailni DB nabizim slevu 199 USD ve forme kuponu FRANTACZ – cena po sleve je tedy jen 800 USD

Enjoy!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..